[Ossm-members] ddwrt na linksys wrt54gl

Igor Donev igor.donev at gmail.com
Thu Aug 28 22:50:00 UTC 2008


2008/8/27 Jovan Kostovski <chombium at gmail.com>:
> Здраво,
>
> Имам wrt54gl и се мислам да го флешувам со ddwrt...

ddwrt не би препорачал, пошто никогаш не ми било многу стабилно.
Има многу можности и е интиутивно со веб менито, но повеќе би
препорачал openwrt.
Има и тоа пристојно веб мени, и лесно надградливо со пакети за додатни
функции,и е постабилно.

> Знае ли некој дали може со ddwrt фирмвер да ја регулирам
> моќноста на зрачење на WiFi-то?

Може и со openwrt, а и скоро со секој фирмвер веќе.

> ПОЗДРАВ,  Чомбе
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at hedona.on.net.mk
> http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>


More information about the Ossm-members mailing list