[Ossm-members] ddwrt na linksys wrt54gl

Mario Donevski koxaki at gmail.com
Fri Aug 29 18:27:11 UTC 2008


jas imav ddwrt i moze da se regulira jacinata na antena

2008/8/29 Igor Donev <igor.donev at gmail.com>

> 2008/8/27 Jovan Kostovski <chombium at gmail.com>:
> > Здраво,
> >
> > Имам wrt54gl и се мислам да го флешувам со ddwrt...
>
> ddwrt не би препорачал, пошто никогаш не ми било многу стабилно.
> Има многу можности и е интиутивно со веб менито, но повеќе би
> препорачал openwrt.
> Има и тоа пристојно веб мени, и лесно надградливо со пакети за додатни
> функции,и е постабилно.
>
> > Знае ли некој дали може со ddwrt фирмвер да ја регулирам
> > моќноста на зрачење на WiFi-то?
>
> Може и со openwrt, а и скоро со секој фирмвер веќе.
>
> > ПОЗДРАВ,  Чомбе
> > _______________________________________________
> > Ossm-members mailing list
> > Ossm-members at hedona.on.net.mk
> > http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
> >
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at hedona.on.net.mk
> http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20080829/89c6a859/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list