[Ossm-members] Проблеми со Nautilus во GNOME 2.24.1?

Vlado Peshov vlatkop at gmail.com
Tue Dec 2 17:54:04 UTC 2008


2008/12/2 Vlado Peshov <vlatkop at gmail.com>

> 2008/12/2 Дамјан Георгиевски <penguinista at mail.net.mk>
>
>> > Има ли некој не-Ubuntu дистрибуција со инсталиран GNOME 2.24.1?
>> >
>> > Ако има или ако може да инсталира, ми треба да се тестира нешто мн
>> > едноставно. Дали работи copy-paste на датотеки, папки со користење на
>> > Nautilus?
>>
>
За грешката при копирање би требало да е тука:

#: ../libnautilus-private/nautilus-file-operations.c:2753
msgid "Moving %'d file (in \"%B\") to \"%B\""
msgid_plural "Moving %'d files (in \"%B\") to \"%B\""
msgstr[0] "Преместувам %'d датотека (во %B) во %B"
msgstr[1] "Преместувам %'d датотека (во %B) во %B%"
msgstr[2] "Преместувам %'d датотека (во %B) во %B%"

#: ../libnautilus-private/nautilus-file-operations.c:2757
msgid "Copying %'d file (in \"%B\") to \"%B\""
msgid_plural "Copying %'d files (in \"%B\") to \"%B\""
msgstr[0] "Копирам %'d датотека (во %B) во %B"
msgstr[1] "Копирам %'d датотека (во %B) во %B%B\""
msgstr[2] "Копирам %'d датотека (во %B) во %B%B\""
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20081202/3d037cd3/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list