[Ossm-members] Проблеми со Nautilus во GNOME 2.24.1?

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Tue Dec 2 18:43:56 UTC 2008


On Tue, Dec 2, 2008 at 7:02 PM, Vlado Peshov <vlatkop at gmail.com> wrote:
> Само сугестија да се стави едно „_".

Тоа и не е така важно, „_"  претставува само кратенка за тастатурата
преку која е достапна таа опција. Доколку се додаде треба да се внимава
и на кратенките на другите копчиња.

ПОЗДРАВ, Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list