[Ossm-members] razvoj na open source softver vo MK

Vasko Mitanov vaskom at mail.com.mk
Thu Dec 4 14:55:13 UTC 2008


Зоран Димовски wrote:
>> Зашто да ти требаат пари за подигнување нa gforge? Треба само да се
>> инсталира и кој сака ќе може да се приклучи на постоечки проект или да
>> си отвори нов.
>>
>> Иницијативава е супер, сакавме и ние да го праиме ова пред мн години али
>> не се најде човек што би ја буткал работата тогаш. Еве сега има
>> заинтересирани па валјда ќе се напраи нешто. :)
>>     
>
> Хахаха да имаше се сеќавам јас донирав рам меморија за серверот а
> никој не набави хард диск.
> Ххахахах жива комедија :)
>
> Пис аут.
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at hedona.on.net.mk
> http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>   

Како никој? Ја донирав Хард Диск тогаш.
More information about the Ossm-members mailing list