[Ossm-members] razvoj na open source softver vo MK

Зоран Димовски zoki.dimovski at gmail.com
Thu Dec 4 12:09:34 UTC 2008


> Зашто да ти требаат пари за подигнување нa gforge? Треба само да се
> инсталира и кој сака ќе може да се приклучи на постоечки проект или да
> си отвори нов.
>
> Иницијативава е супер, сакавме и ние да го праиме ова пред мн години али
> не се најде човек што би ја буткал работата тогаш. Еве сега има
> заинтересирани па валјда ќе се напраи нешто. :)

Хахаха да имаше се сеќавам јас донирав рам меморија за серверот а
никој не набави хард диск.
Ххахахах жива комедија :)

Пис аут.


More information about the Ossm-members mailing list