[Ossm-members] razvoj na open source softver vo MK

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Thu Dec 4 18:08:14 UTC 2008


2008/12/4 Зоран Димовски <zoki.dimovski at gmail.com>:
> Не мора толку саркастично. И ова нема врска со политика.

Јас се шегував немора одма се сериозно да сфаќаме.

> П.С. ова со знамето и името ти е сосема непотребно. И само каква
> порака праќаш - како јас нема потреба да знам за што донирам битно е
> да донирам. Ова еве како една мала забелешка. нема љутиш :)

Нема љутиш :).

Само тогаш кога се правела донацијата требало да ти се каже за
што донираме пари и мене и тебе. Е сеа јас си се заинтересирав повеќе, а ти дур
сеа прашуваш ;-).

Али најбитно од се е дека секад имаш право да си прашаш!


-- 
Igor


More information about the Ossm-members mailing list