[Ossm-members] razvoj na open source softver vo MK

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Thu Dec 4 18:20:47 UTC 2008


> Само тогаш кога се правела донацијата требало да ти се каже за
> што донираме пари и мене и тебе. Е сеа јас си се заинтересирав повеќе, а ти
> дур сеа прашуваш ;-).

тогаш се правеше донација за сервер, на кој додатно требаше да се стави и 
вакво нешто ко gforge итн. ако ги разгледате архивите сигурно и ќе најдете 
дека се бараше и не се најде јунак да седне и да го проучи подесувањето и 
одржувањето на таков еден сервис.

Сега можеби имаме повеќе сили за ова?-- 
дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )

 ()   ASCII Ribbon Campaign
 /\   Keep it simple! More information about the Ossm-members mailing list