[Ossm-members] start so GForge

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Fri Dec 5 23:01:52 UTC 2008


2008/12/5 Georgi Stanojevski <glisha at gmail.com>:
>> Идејата на Чомбе за предновогодишна кафана (доколку се однесуваше за разглабање на оваа иницијатива) е одлична и може да доведе до > некое решение за старт, е сега не знам како до сега сте се договарале за такви средби, па пишете тука.
>
> Во кафана никогаш до сега не сме биле продуктивни!

Идејата ми беше да се видиме да си напраиме муабет, не да работиме :)
Ај утре ќе се собереме на СЗ ќе изгладниме, па после кај не носи патот .... ;)

ПОЗДРАВ, Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list