[Ossm-members] UPnP сервери и клиенти кои ги поддржуваат

Misa Popovic popmisa at gmail.com
Mon Dec 8 15:43:37 UTC 2008


> До сега видов дека Amakor нема поддршка за UPnP (кај него треба да му
> се подеси samba шерот од медија серверот да му биде директориум
> кој што ќе го скенира Amarok-от што воопшто не е UPnP.

можеби ова ќе ти биде решение ако го користиш Amarok а инсталираш UPnP

http://djmount.sourceforge.net/


-- 
Misa Popovik


More information about the Ossm-members mailing list