[Ossm-members] UPnP сервери и клиенти кои ги поддржуваат

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Mon Dec 8 21:40:36 UTC 2008


> Е сега инсталирав и пробав како функционираат Canola2 и fuppes во
> улога на  UPnP сервер.

баш сега на irc налетав на ова
http://coherence.beebits.net/

-- 
дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )

 ()   ASCII Ribbon Campaign
 /\   Keep it simple! More information about the Ossm-members mailing list