[Ossm-members] иднината на преводот на firefox и другите производи на mozilla

Новица Наков novica at bagra.org
Tue Dec 9 15:30:16 UTC 2008


> Ова пред сѐ се одразува на иднината на thunderbird 3.0 кој исто така треба
> да излезе скоро, па супер би било ако се јави некој заинтересиран да го
> прави тоа.

сите преводи се префрлени на наро:
https://l10n.mozilla.org/narro/narro_project_list.php?l=mk

како што реков thunderbird 3.0 е приоритет, па кој сака може да почне да 
преведува за да го фатиме рокот. околу 800 стрингови би требало да фалат. не е 
многу.

пробајте.

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !


More information about the Ossm-members mailing list