[Ossm-members] Сподели Знаење / Сподели Кино

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Fri Dec 12 13:59:22 UTC 2008


2008/12/12 Новица Наков <novica at bagra.org>:

> Што ќе прикажеме на овие два настана?

Ако не било до сега можда може:
http://www.hackersarepeopletoo.com/main.html

Пиратска верзија ваљда?

> Сподели Знаење уште колку термини има оваа година?

За оваа сабота Боби сакаше да праи нешто со VOIP решенија, ако сеуште
сака нека објави на блог, нек се спреми што сака да пробаме и ќе
пробуваме? :)

-- 
Glisha


More information about the Ossm-members mailing list