[Ossm-members] Сподели Знаење / Сподели Кино

Новица Наков novica at bagra.org
Fri Dec 12 14:13:49 UTC 2008


> Ако не било до сега можда може:
> http://www.hackersarepeopletoo.com/main.html

безброј предлози има и на 
http://wiki.lugola.net/Разговор:Предлог_програма_за_СподелиКино
(додај го и овој таму :-))


> За оваа сабота Боби сакаше да праи нешто со VOIP решенија, ако сеуште
> сака нека објави на блог, нек се спреми што сака да пробаме и ќе
> пробуваме? :)

па уште оваа и следната ваљда? на 27 не верувам да правиме нешто или?

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !


More information about the Ossm-members mailing list