[Ossm-members] Бежична картичка или 30 метри ftp кабел

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Fri Dec 12 14:08:55 UTC 2008


Што е подобро решение, бежична картичка или 30 метри ftp кабел?

Ако е бежична картичка, препорачајте некоја добра што работи
под Ubuntu а ја има на ценовникот на некоја
од нашите компании за хардвер.-- 
Igor


More information about the Ossm-members mailing list