[Ossm-members] Сподели Знаење / Сподели Кино

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Fri Dec 12 15:05:44 UTC 2008


2008/12/12 Georgi Stanojevski <glisha at gmail.com>:
> 2008/12/12 Новица Наков <novica at bagra.org>:
>
>> Што ќе прикажеме на овие два настана?
>
> Ако не било до сега можда може:
> http://www.hackersarepeopletoo.com/main.html
>
> Пиратска верзија ваљда?
>

Да може.

Симни го.

Пиратско Сподели Кино ќе правиме, и знамето ќе го развееме на јарболот!!!

Одлично.

Кажи ми дали ќе го симнеш да напишеме на блог.
-- 
Igor


More information about the Ossm-members mailing list