[Ossm-members] иднината на преводот на firefox и другите производи на mozilla

Новица Наков novica at bagra.org
Fri Dec 12 15:03:18 UTC 2008


> Очекувајте известување за тестирање на firefox 3.1


билдови 
http://l10n.mozilla.org/~buildslave/fx31x/firefox-3.1b3pre.mk.linux-
i686.tar.bz2

овде има и 3.2alpha 
http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/latest-mozilla-central-
l10n/

молам тестирајте за преводот да го поправиме ако треба

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !


More information about the Ossm-members mailing list