[Ossm-members] иднината на преводот на firefox и другите производи на mozilla

Новица Наков novica at bagra.org
Sun Dec 14 02:25:41 UTC 2008


> Очекувајте известување за тестирање на firefox 3.1


Билдови за сите платформи може да се најдат на серверите на Мозила: 
http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/latest-mozilla-1.9.1-
l10n/

Повелете, тестирајте. Грешки и предлози за преводот вообичаено на флајспреј: 
http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=2
-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !


More information about the Ossm-members mailing list