[Ossm-members] (Miren) Protest za podrska na revoltot vo Grcija

Biljana Kochoska biljana.kochoska at gmail.com
Thu Dec 18 00:18:11 UTC 2008


Денес, четврток, 18 декември низ цела Европа ќе се одржат протести за израз
на солидарност со грчкиот народ, и воедно да се изрази револт против
генерално лошата економска, политичка, културна и пред сè социјална состојба
низ целиот свет.

Во акцијата се вклучува и Македонија. Со почеток од 20 часот на плоштадот
Македонија во Скопје ќе се одржи мирен протест, организиран од група
граѓани, како поддршка на револтот на грчкиот народ.

На протестот се поканети сите добронамерни и политички свесни граѓани, кои
сеуште веруваат во моќта на обичниот човек.

Однапред се извинувам ако некој ова го доживеа како спам.

-- 
Bi
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20081218/72bcf57a/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list