[Ossm-members] (Miren) Protest za podrska na revoltot vo Grcija

Виктор Стојановски viktor at lugola.net
Thu Dec 18 00:21:10 UTC 2008


2008/12/18 Biljana Kochoska <biljana.kochoska at gmail.com>:
> Денес, четврток, 18 декември низ цела Европа ќе се одржат протести за израз
> на солидарност со грчкиот народ, и воедно да се изрази револт против
> генерално лошата економска, политичка, културна и пред сè социјална состојба
> низ целиот свет.
>
> Во акцијата се вклучува и Македонија. Со почеток од 20 часот на плоштадот
> Македонија во Скопје ќе се одржи мирен протест, организиран од група
> граѓани, како поддршка на револтот на грчкиот народ.
>
> На протестот се поканети сите добронамерни и политички свесни граѓани, кои
> сеуште веруваат во моќта на обичниот човек.
>
> Однапред се извинувам ако некој ова го доживеа како спам.
>
> --
> Bi
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at hedona.on.net.mk
> http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>
>

спам спам спам спам и мислам дека некој од администраторите треба да реагира

-- 
Поздрав,
Виктор Стојановски
(viktor at lugola.net | http://www.linkedin.com/in/viktorstojanovski |
http://vikt0r.blogspot.com | http://twitter.com/zuberot)

["Лугархија" - http://ezine.lugola.net]


More information about the Ossm-members mailing list