[Ossm-members] Земете го Firefox 3 на клингонски

Nenad Spirkoski spiki at spiki.be
Fri Dec 19 13:03:45 UTC 2008


http://mk.www.mozilla.com/mk/

+++

Земете го Firefox 3 на клингонски

Сега е достапен и на клингоснки јазик. Firefox 3 е побрз, побезбеден и
попаметен од било кога. Со повеќе од 15.000 подобрувања, Firefox го
зборува и Вашиот јазик.

+++

Изгледа пропуштив нешто интересно.

Не најдов ништо со претрага на листа...

-- 
http://www.spiki.be

I sell frozen yogurt which i call frogurt


More information about the Ossm-members mailing list