[Ossm-members] Место за хакери

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Fri Dec 19 12:15:56 UTC 2008


On Fri, 2008-12-19 at 12:13 +0100, Igor Stamatovski wrote:
> http://hackerspaces.org/wiki/Hacker_Spaces
> 
> Дали ќе имаме во Скопје вакво нешто?
> 

Можеме, зашто да не? Донесете еден куфер со пари од Берлин и праиме. :)

Сите знаеме дека парите се проблемот, така да ако добиеме нешто после
нова година ок, ако не се плашам дека немаме ресурси за да напраиме сами
вакво нешто и ќе мора да ги бараме на друго место.
- 
:Арангел Ангов:
:ufo at linux.net.mk:
:jabber:xmpp:пошта:блог:


More information about the Ossm-members mailing list