[Ossm-members] Земете го Firefox 3 на клингонски

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Fri Dec 19 14:21:00 UTC 2008


> Чудно, МК го нема во „Other languages:" на англиската верзија на
> страната, иако имаме мк_Клингонски превод

Како бе го нема?
http://www.mozilla.com/en-US/firefox/all.html#mk

И убеден сум дека ова е тизер за да се најде херој кој ќе го преземе преводот.

-- 
Glisha


More information about the Ossm-members mailing list