[Ossm-members] Сподели Знаење 20.12.2008 ( беше: GForge instalacija)

Ilin Tatabitovski itatabitovski at gmail.com
Fri Dec 19 18:56:50 UTC 2008


јас во 15:00 морам да одам - после продолжувате сами.

може да видиме и колку ни е безбедна вифи мрежата :)2008/12/19 Дамјан Георгиевски <penguinista at mail.net.mk>:
>> Ќе дојдам во сабота па ќе пробаме и на лице место.
>
> епа ете што ќе правиме утре на сподели знаење... а и може да хакираме symbian
> телефони ако некој знае да помогне со тоа.
>
> --
> дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )
>
> Hi! I'm a .signature virus! copy me into your .signature file to help me
> spread!
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at hedona.on.net.mk
> http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>


More information about the Ossm-members mailing list