[Ossm-members] Ossm-members Digest, Vol 63, Issue 9

DZvonko Nikolov dzvonko at gmail.com
Thu Dec 18 23:08:44 UTC 2008


Каков спам? Најобична информација
која е наменета за „сите добронамерни и ....."

Тоа што ние имаме проблем со грчкиот народ
со кој треба да се солидаризираме, тоа е друга
приказна. Не мора да се сложиш со Биле и не
мора да се солидаризираш, ама Би не е спамерка.
Само пренесува информација.
Инаку јас лично не се солидаризирам оти неможам
да го надминам фактот оти тој исти грчки народ, исто
реагираше кога стана збор за нашето име. Хистерично.
Со таков народ не се солидаризирам. Продаваме финти?
Сега као ние сме многу cool и ok типци. Ви се молам!

Поздрав на Биле и „сите добронамерни и ....."

>
> спам спам спам спам и мислам дека некој од администраторите треба да реагира
>
> --
> Поздрав,
> Виктор Стојановски
> (viktor at lugola.net | http://www.linkedin.com/in/viktorstojanovski |
> http://vikt0r.blogspot.com | http://twitter.com/zuberot)
>
> ["Лугархија" - http://ezine.lugola.net]
>


-- 
-------------------------------------------------------------
DZvonko Nikolov

Training Manager
Institute of Applied Technology - Strumica

dzvonko at gmail.com
dzvonko at yahoo.com


More information about the Ossm-members mailing list