[Ossm-members] FYI: последниот сподели настан во 2008

Новица Наков novica at bagra.org
Sat Dec 20 17:41:17 UTC 2008


последниот сподели настан во 2008 ќе биде во понеделник во точка 
сите детали се на http://spodeliznaenje.blogspot.com/2008/12/22122008-17.html

На кратко:
Отворена дискусија: Интернет апликации - развој, маркетинг и промоција - 
22.12.2008 во 17 часот во Точка


Ќе се дискутира за:

    * Интернет стандарди
    * Front end интернет технологии
    * Кориснички интерфејс и тимови за развој (како тоа го прават големите 
компании)
    * Степенот на искористување и имплементација на достапните ресурси за 
развој на модерни апликации во Македонија
    * Примери на индивидуални и комерцијални интернет базирани проекти

Добра прилика да се видиме и поздравиме за НГ.
Потоа се гледаме на собрание.


-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !


More information about the Ossm-members mailing list