[Ossm-members] Земете го Firefox 3 на клингонски

Miladin Miladinoski miladinoski at lavabit.com
Fri Dec 19 14:23:45 UTC 2008


On Fri, 19 Dec 2008 14:03:45 +0100, Nenad Spirkoski <spiki at spiki.be> wrote:

> http://mk.www.mozilla.com/mk/
>
> +++
>
> Земете го Firefox 3 на клингонски
>
> Сега е достапен и на клингоснки јазик. Firefox 3 е побрз, побезбеден и
> попаметен од било кога. Со повеќе од 15.000 подобрувања, Firefox го
> зборува и Вашиот јазик.
>
> +++
>
> Изгледа пропуштив нешто интересно.
>
> Не најдов ништо со претрага на листа...
>

WTF?

Некој се зафркавал со кодот?? :\

-- 
Miladin Miladinoski - Kicevo, Macedonia - http://miladinoski.com
More information about the Ossm-members mailing list