[Ossm-members] Земете го Firefox 3 на клингонски

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Sun Dec 21 14:05:38 UTC 2008


On Sat, 2008-12-20 at 19:41 +0100, Jovan Kostovski wrote:
> On Sat, Dec 20, 2008 at 6:46 PM, Новица Наков <novica at bagra.org> wrote:
> >
> >> И убеден сум дека ова е тизер за да се најде херој кој ќе го преземе
> >> преводот.

Изгледа дека е време и GNOME и Ubuntu да ги пребациме на клингонски, и
онака министерството за образование на Клингонската империја заедно со
ромуланците од USAID веќе си направија дил за оддржувањето. :)
-- 
:Арангел Ангов:
:ufo at linux.net.mk:
:jabber:xmpp:пошта:блог:
More information about the Ossm-members mailing list