[Ossm-members] Техничка презентација на Java User Group Macedonia

Toni Kostov toni.kostov at gmail.com
Wed Dec 24 14:24:07 UTC 2008


Здраво,

Java User Group Macedonia денес (24.12.2008) со почеток во 18:00 ќе 
одржи техничка презентација во конференциската сала на Факултетот за 
електротехника и информациски технологии (екс-ЕТФ). Ќе има две 
презентации на следниве теми:

- Google Web Toolkit - презентер: Ице Пенов
- One click development environment - презентер: Александар Ников

Сите заинтересирани се поканети да присуствуваат. Влезот е (се разбира) 
бесплатен.

Поздрав,

Тони

-- 
JUGMK - Java User Group Macedonia
http://www.jug.mk
More information about the Ossm-members mailing list