[Ossm-members] заеб на планета

Новица Наков novica at bagra.org
Mon Dec 29 23:38:24 UTC 2008


само што приметив дека последниот мој запис на планета е цело во 
„????????????????“

што ли е заебот? 

не можам да видам проблеми кај мене на блог

исто така гледам и дека претходните 2 (за мозила и мајспејс) се зезнати на ист 
начин.-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !


More information about the Ossm-members mailing list