[Ossm-members] Ми треба влез во македонскиот тим за преведување.

Дамјан Димитриоски damjandimitrioski at gmail.com
Tue Dec 30 13:42:30 UTC 2008


Здраво,

испраќам Disclaimer на FSF за преведување на програми, е сега морам да
бидам член на македонскиот тим за преведување на
http://translationproject.org/team/mk.html
ако можи тој што е координатор на тимот да ме приклучи кон тимот.

-- 
Use GNU/Linux change your life.
More information about the Ossm-members mailing list