[Ossm-members] Неколку важни работи за СподелиКино и предлог за идната недела

Biljana Kochoska biljana.kochoska at gmail.com
Fri Feb 1 14:17:50 UTC 2008


On 2/1/08, Новица Наков <novica at bagra.org> wrote:

> > Што се однесува до следното Сподели Кино во среда 13 февруари, бидејќи
>
> afaik 6ти февруари.

Да беее
Моја грешка.
Се извинувам за дезинформација.
За киното на 6 ти мислев.


-- 
Bi


More information about the Ossm-members mailing list