[Ossm-members] Неколку важни работи за СподелиКино и предлог за идната недела

Новица Наков novica at bagra.org
Fri Feb 1 14:10:08 UTC 2008


> Што се однесува до следното Сподели Кино во среда 13 февруари, бидејќи

afaik 6ти февруари.

> Инсерт од филмот: http://www.youtube.com/watch?v=aNs9iznzOj8

јас сум за гибсон :)


-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list