[Ossm-members] newsletter за активнсоти за слободен софтвер

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Fri Feb 1 15:45:49 UTC 2008


> > други идеи?
> >
> > дали е изводливо да имаме листа news? таму би можеле да претплатиме некои
> > новинари и сл.
>
> Можам да отворам нова сметка newsletter at slobondensoftver.org.mk која што
> ќе им ги препраќа пораките до одредена листа на адреси.
>
> Праќаш на неа, им стига на сите новинари.

е браво само што ја стави адресата на сите SPAM листи


-- 
дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )
http://wiki.lugola.net/wiki/Вечна_TO-DO_листаMore information about the Ossm-members mailing list