[Ossm-members] newsletter за активнсоти за слободен софтвер

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Fri Feb 1 14:23:47 UTC 2008


На пет, 2008-02-01 во 15:14 +0100, Новица Наков напиша:
> други идеи?
> 
> дали е изводливо да имаме листа news? таму би можеле да претплатиме некои 
> новинари и сл.

Можам да отворам нова сметка newsletter at slobondensoftver.org.mk која што
ќе им ги препраќа пораките до одредена листа на адреси.

Праќаш на неа, им стига на сите новинари.
-- 
Арангел
[w:ufo.linux.net.mk]
[e/j:ufo at linux.net.mk]
[i:arangel @ FreeNode]
More information about the Ossm-members mailing list