[Ossm-members] newsletter за активнсоти за слободен софтвер

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Fri Feb 1 18:40:36 UTC 2008


> > може да биде вести, писмо, или нешто друго... :)
>
> mailman еден кај што ќе има и архиви за читање?

може, плус ќе може сами да си се откажуваат 


-- 
дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )
http://wiki.lugola.net/wiki/Вечна_TO-DO_листаMore information about the Ossm-members mailing list