[Ossm-members] newsletter за активнсоти за слободен софтвер

Jordanka Petrushevska jocika at gmail.com
Mon Feb 4 16:44:19 UTC 2008


2008/2/1 Дамјан Георгиевски <penguinista at mail.net.mk>:

> > > други идеи?
> > >
> > > дали е изводливо да имаме листа news? таму би можеле да претплатиме
> некои
> > > новинари и сл.
> >
> > Можам да отворам нова сметка newsletter at slobondensoftver.org.mk која што
> > ќе им ги препраќа пораките до одредена листа на адреси.
> >
> > Праќаш на неа, им стига на сите новинари.
>
> е браво само што ја стави адресата на сите SPAM листи
>


сречом погрешно го напишал доменот :-))


Јорданка
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20080204/ba7232d8/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list