[Ossm-members] CMS на Македонски

Mario Donevski koxaki at gmail.com
Sat Feb 2 21:19:58 UTC 2008


joomla makedonski jazik imas na net, mislam deka bese na makbot.org

2008/2/2 Martin PETROVSKI <m3artin at gmail.com>:

> >
> > Што е толку хитно? :)
> Епа вака: се работи за веб страната на една невладина организација.
> Минативе години добро финкционираше со Postnuke ама се зезна скриптава и
> останавме без вебсајт.
> Многу е битно странава да има Македонски и Англиски дел, а за тоа колку
> што разбрав треба CMSот да биде преведен на Македонски. Postnuke имаше
> ама за поновиве верзии не најдов превод. Инсталирав Џумла 1.5 и не се
> снајдов, а за Мамбо проччитав негде дека има превод и не можам да најдам
> линк.
>
> Некоја идеја?
>
> Фала,
> Мартин
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at hedona.on.net.mk
> http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20080202/21de1de2/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list