[Ossm-members] nsnd Битола , пролет 2008

Misa Popovik popmisa at gmail.com
Sat Feb 2 22:11:12 UTC 2008


On Saturday 02 February 2008, Aleksandar Balalovski wrote:
> 20:56 < gemidjy> ај ќе пишам на листа

Мислам дека мај е ризично бидејќи се збореше Пула дека може или мај или 
септември да биде оваа година. Ако оваа година изеле дека ќе биде мај... може 
да се „препоклопат“. ;-)


More information about the Ossm-members mailing list