[Ossm-members] nsnd Битола , пролет 2008

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Sat Feb 2 22:24:44 UTC 2008


2008/2/2 Misa Popovik <popmisa at gmail.com>:
> On Saturday 02 February 2008, Aleksandar Balalovski wrote:
> > 20:56 < gemidjy> ај ќе пишам на листа
>
> Мислам дека мај е ризично бидејќи се збореше Пула дека може или мај или
> септември да биде оваа година. Ако оваа година изеле дека ќе биде мај... може
> да се „препоклопат". ;-)

Епа тогаш средина/крај на март?

И јас се пријавувам за помош ;)

За бугарите не се секирајте ќе бидат
известени благовремено

ПОЗДРАВ, Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list