[Ossm-members] Сподели кино в среда 06.02.2008

Новица Наков novica at bagra.org
Mon Feb 4 18:10:32 UTC 2008


> http://spodeliznaenje.blogspot.com/2008/02/212.html

календарите?

> Предлози за следната?

некаде веќе пишав ми се чини дека би било добро да бидат тематски кината во 
одреден период. еве ако почнува со гибсон/киберпанк овој месец може е добро 
да се продолжи во сличен стил до крај.


-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list