[Ossm-members] open suse

Goce Andonoski oxyqene at gmail.com
Wed Feb 6 20:53:28 UTC 2008


 ...
 sakam da Ve zamolam za informacija dali ja imate linux Open Suse 10.3
 verzijata. ili pak kade mozam da ja najdam. Dokolku ja imate kako mozam da ja
 dobija i kolku toa bi mе kostalo.

 имаме?


 Ако има дечкото добар интернет Open Suse 10.3 може да го симни
бесплатно, го имав јас на некое цд ако е од Прилеп можам да го побарам
да му го дадам или ако е од Битола а за Скопје ќе треба да се снајдиме
некако


More information about the Ossm-members mailing list