[Ossm-members] open suse

Новица Наков novica at bagra.org
Wed Feb 6 21:12:05 UTC 2008


>  Ако има дечкото добар интернет Open Suse 10.3 може да го симни
> бесплатно, го имав јас на некое цд ако е од Прилеп можам да го побарам
> да му го дадам или ако е од Битола а за Скопје ќе треба да се снајдиме
> некако

од велес е.

може да му дадам твој мејл, па ако ништо друго да му објасниш од каде/како да 
го симне?


-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list