[Ossm-members] линукс кернелот 2.6.25 и USB драјаверите

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Wed Feb 6 22:08:36 UTC 2008


> Во иднина внимавајте какви USB уреди купувате, можеби нема да ви работат.
> Линукс јадрото 2.6.25 е пачирано да не поддржува драјвери за USB кои
> не се со отворен код :(

не знам што е со тажното смајли??! .. па до сега не ни имало такви USB уреди.

а плус од секогаш важело да се внимава какви USB уреди да се купат.

-- 
дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )
http://wiki.lugola.net/wiki/Вечна_TO-DO_листаMore information about the Ossm-members mailing list