[Ossm-members] open suse

Angel Ruskov ane.linux at gmail.com
Thu Feb 7 18:29:34 UTC 2008


не знам дали стигаат поракиве пошто им правам од меил - reply ... во
моментов го режам сусето :) се слушнав со човекот, се договоривме, за
10-15мин треба да се најдеме па да му го дадам двд-то и то.

поздрав


> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at hedona.on.net.mk
> http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20080207/3a25e794/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list