[Ossm-members] open suse

Goce Andonoski oxyqene at gmail.com
Thu Feb 7 18:34:49 UTC 2008


Супер јас моментално го симнувам Сусе Ентерпрајз Десктоп 10 СП1 медиа
кит (и овие почнаа да вадат сервис пакови :-) ) па ќе видиме како ќе
се покажи


More information about the Ossm-members mailing list