[Ossm-members] Администрација на Едубунту сервер и NX терминали

Vlado Peshov vlatkop at gmail.com
Fri Feb 15 21:25:20 UTC 2008


2008/2/12 DZvonko Nikolov <dzvonko7 at nerdshack.com>:

>
> Има ли некаде некој текст или упатство за едубунту сервер кој би можел
> да помогне?
> Да читаат луѓето, да се учат, да прават и да се едуцираат.


Кој сака да научи верувам дека доколку проба на google да најде, ќе најде се
што му е потребно, дури и со screeshots што-како се прави...
А и мислам дека официјалната документација од ubuntu е сосема доволно.
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20080215/fef06cd5/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list