[Ossm-members] Сака некој работа во Словенија?

Atanas Gurkov agurkov at gmail.com
Mon Feb 18 18:24:43 UTC 2008


Здраво,
Веќе некое време соработувам со една словенска фирма, јас работам вебдизајн
како аутсорсер.
Пред некое време ме замолија да им најдам програмер што се разбира во
Trolltech QT (c++)
или барем многу добро што го познава С++ па да му е полесно да се надгради
на ова.
Работава е во Словенија, значи за неколку месеци ке треба да се пресели
таму.

Ако има некој заинтересиран, пишете ми овде или на:

agurkov at gmail.com
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20080218/9a736a2a/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list