[Ossm-members] Сака некој работа во Словенија?

Atanas Gurkov agurkov at gmail.com
Wed Feb 20 00:21:01 UTC 2008


Постои опција и да се работи „аутсорс" т.е. фриленс од дома.
Ако има некој заинтересиран нека прати портфолио (референци), цена за работа
(од саат) и капацитети (ако сте тим или слично).
Тој што ке го изберат ке треба да отиде само на еден состанок до словенија а
потоа работата да си ја врши од дома.

Поздрав

agurkov at gmail.com
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20080220/62084828/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list