[Ossm-members] Јавна дебата за spodelikino.blog.com.mk и ортодокс викито

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Thu Feb 21 16:08:40 UTC 2008


2008/2/21 Biljana Kochoska <biljana.kochoska at gmail.com>:
> Игор, го тргнав, уште пред да говидам ова.
> На крај краева можеше на чет да ми кажеш за муабетов, а не да ја правиме
> голема.
>
> Извини, ама нема да има дебата.

Извинето. Ама не сакам кулоарски муа
-- 
Igor


More information about the Ossm-members mailing list